Open positions

System Architect

Bonsky on valtakunnallisesti toimiva digitaalisten palveluiden muotoiluun ja asiakaskokemuksen rakentamiseen erikoistunut teknologiatalo. Kasvava joukkomme kaipaa lisää System Architecteja, joilla on näkemystä modernien verkkoratkaisujen kehittämisestä.

 

Haemme järjestelmäarkkitehtiä asiakasprojekteihimme sekä kehittämään edelleen huippumodernia ratkaisuarkkitehtuuriamme ja kehitysprosessejamme. Projekteissamme kehitämme asiakkaidemme digitaalisia palveluita ja integroimme ne saumattomasti integraatioväylän avulla yritysten taustajärjestelmiin. Meille on tärkeää, että palvelut rakennetaan aina huolellisesti ja uusimmilla, moderneilla teknologioilla – näin varmistamme korkean laadun ja kustannustehokkaan jatkokehittämisen läpi koko järjestelmän elinkaaren.

 

Bonskylla System Architectin työviikot ovat vaihtelevia. Meillä pääset tekemään projekteja moniosaavissa tiimeissä sekä osallistumaan digiratkaisujen kehittämiseen yhdessä asiakkaiden kanssa. Työn tekeminen on joustavaa, meillä on käytössä joustava työaika sekä etätyömahdollisuus, käymme myös yhdessä koko toimiston voimin etätyömatkalla kerran vuodessa. Teemme töitä itseohjautuvissa tiimeissä ja arkkitehti pääsee mukaan projektiin jo sen palvelumuotoilu- ja määrittelyvaiheessa. Moniosaavien tiimien avulla pystymme luomaan entistäkin vaikuttavampia ratkaisuja asiakkaillemme, tiimi koostuu aina teknologian, analytiikan, sisältöjen sekä designin huippuammattilaisista.

Bonsky kasvaa jatkuvasti ja palkkaamme vuosittain useita osaajia. Meille on tärkeää, että rekrytoitavan osaaminen osuu kohdalleen sekä persoona on meidän porukkaamme sopiva. Meille on tärkeää että olet tiimityökykyinen, kannat vastuun työtehtävistäsi itsenäisesti sekä suhtaudut muutoksiin positiivisesti.

Tärkeimmät osaamisalueet System Architectin tehtävässä ovat vahva arkkitehtuuri- ja liiketoimintaprosessien ymmärrys, vahva osaaminen Java/Scala-, C#/F#/.Net tai JavaScript/node.js-ohjelmistokehityksestä, modernien ohjelmistotuotannon menetelmien tuntemus (esim. jatkuva integrointi (CI)) sekä kokemusta ainakin osasta käyttämistämme teknologioista (Java EE/Scala, Akka.io, Lagom, C#/.Net, Node.js, React, Vue.js, GraphQL, MongoDB, Elasticsearch, Azure Cognitive Search, MySQL/MariaDb/PostgreSQL/SQL Server, Kubernetes, Kafka). Lisäksi olisi hyvä, jos sinulla on osaamista konttiteknologioista (esim. Docker) sekä kokemusta pilvipalveluympäristöistä (esim. AWS- ja/tai Azure).

Työskentelykaupunkisi voi olla missä päin Suomea tahansa.

Uratarinat

Mahdollisuus vaikuttaa laajasti tekemiseen

Uratarina: Kimmo Lankila -Solution Architect

Mahdollisuus vaikuttaa laajasti tekemiseen

';
Työskentely monipuolisessa IT-talossa kiinnosti!

Uratarina: Jussi Rajala – System Architect

Työskentely monipuolisessa IT-talossa kiinnosti!

';
Mahtavan porukan kanssa on kiva tehdä töitä!

Uratarina: Otto Virtanen – Lead Web Developer

Mahtavan porukan kanssa on kiva tehdä töitä!

';

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä!

 • Drop files here or

  Karita Lehto

  Head of People and Culture / Partner

  karita.lehto@bonsky.com

  +358 44 548 7507

  Back to top