Avoimet työpaikat

UX & UI Designer

Bonsky on valtakunnallisesti toimiva digitaalisten palveluiden muotoiluun ja asiakaskokemuksen rakentamiseen erikoistunut teknologiatalo. Kaipaamme nyt kasvavaan joukkoomme kokenutta UX & UI Designeria

Etsimme kokenutta UX & UI Designeria, jolla on syvällinen konseptiosaaminen. Sinulla on käytettävyys- ja käyttöliittymäosaamista digitaalisten palveluiden suunnittelusta, teknistä ymmärrystä taustajärjestelmistä sekä osaat dokumentoida tuotoksesi asiakkaita innostavien käyttäjätarinoiden muotoon. Sinulla on liiketoiminnan ymmärrystä ja osaat johtaa asiakkaan liiketoiminnalliset tavoitteet asiakkaan asiakasta palveleviksi digiratkaisuiksi.

UX & UI Designerina Bonskylla sinulla on vahva rooli projektien palvelumuotoiluvaiheessa. Kaikki projektimme toteutetaan aina tiimeissä, joissa työparinasi on tekniikan, liiketoiminnan, analytiikan sekä sisältöjen ammattilaisia. Kehitämme myös systemaattisesti tekemiämme ratkaisuja ja seuraamme niiden toimivuutta.

Bonsky kasvaa jatkuvasti ja palkkaamme vuosittain useita osaajia. Meille on tärkeää, että rekrytoitavan osaaminen osuu kohdalleen sekä se että persoona on meidän porukkaamme sopiva. Meille on tärkeää että olet tiimityökykyinen, kannat vastuun työtehtävistäsi itsenäisesti sekä suhtaudut muutoksiin positiivisesti.

Katso lisää: millaista on olla töissä Bonsky:lla?

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemus tai kysy minulta lisää!

  • Pudota tiedostot tähän tai

Karita Lehto

Head of People and Culture

karita.lehto@bonsky.com

+358 44 548 7507

Uratarinoita

Työskentely monipuolisessa IT-talossa kiinnosti!

Uratarina: Jussi Rajala – System Architect

Työskentely monipuolisessa IT-talossa kiinnosti!

';
Mahtavan porukan kanssa on kiva tehdä töitä!

Uratarina: Otto Virtanen – Lead Web Developer

Mahtavan porukan kanssa on kiva tehdä töitä!

';
Back to top