Avoimet työpaikat

Front End Developer

Bonsky on 30 hengen ketterä ja matalahierarkinen IT-talo Jyväskylässä. Yrityskulttuurimme on yhteisöllinen ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti yhdessä.

Teknologiastackimme on moderni ja teemme digitaalisia palveluita (kuten sähköisiä asiointipalveluja, verkkopalveluja, B2B-tilausjärjestelmiä sekä tuotetietoratkaisuja) Suomen suurimmille teollisuusalan yrityksille. Kehitymme ja kasvamme jatkuvasti yrityksenä ja tarjoamme mahtavat puitteet myös henkilökohtaiselle kehittymiselle.

Front End Developeria, joilla on vahvaa osaamista seuraavista teknologioista: Javascript, Node.js, Vue.js, GraphQL, HTML, CSS. Näiden lisäksi kokemuksesta seuraavista teknologioista on hyötyä: Docker, Java / Scala / PHP, Elasticsearch / Azure search, PostgreSQL/MySQL, Kubernetes. Meillä pääset oppimaan moderneja teknologioita, eikä haittaa vaikka kaikki eivät olisi sinulle entuudestaan tuttuja.

Pääsääntöisesti palkkaamme toimistoomme Jyväskylään, mutta sopivan tekijän löydyttyä muualta voi työtä tehdä myös etänä. Työn tekeminen on meillä vapaata; työaika on joustava ja etätyö on sallittua, myös lyhennettyä työviikoa saa tehdä sovittaessa.

Uratarinat

Työskentely monipuolisessa IT-talossa kiinnosti!

Uratarina: Jussi Rajala – System Architect

Työskentely monipuolisessa IT-talossa kiinnosti!

';
Mahtavan porukan kanssa on kiva tehdä töitä!

Uratarina: Otto Virtanen – Lead Web Developer

Mahtavan porukan kanssa on kiva tehdä töitä!

';

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä!

Karita Lehto

Head of People and Culture

karita.lehto@bonsky.com

+358 44 548 7507

Back to top