Avoimet työpaikat

Developer Trainee

Bonsky on 30 hengen ketterä ja matalahierarkinen IT-talo Jyväskylässä. Yrityskulttuurimme on yhteisöllinen ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti yhdessä.

Teknologiastackimme on moderni ja teemme digitaalisia palveluita (kuten sähköisiä asiointipalveluja, verkkopalveluja, B2B-tilausjärjestelmiä sekä tuotetietoratkaisuja) Suomen suurimmille teollisuusalan yrityksille. Kehitymme ja kasvamme jatkuvasti yrityksenä ja tarjoamme mahtavat puitteet myös henkilökohtaiselle kehittymiselle. Työporukkamme on nuori ja nuorekas sekä todella yhteisöllinen, teemme paljon kaikkea hauskaa yhdessä työajalla ja sen ulkopuolella.  (mm. etätyömatkoja, bileitä, liikuntaa ja ulkoilua),

Etsimme jatkuvasti uusia Developer-harjoittelijoita. Tarkkaa aloittamisajankohtaa ei ole määritelty, vaan työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä.

Bonsky etsii harjoittelijaa, joka:

-on opiskellut ohjelmistokehitystä (esim. yliopiston ohjelmointi 1 & 2 kurssit tarjoavat hyvän pohjan)

-harrastaa mahdollisesti ohjelmiontia vapaa-ajallaan

-on innostunut koodamisesta ja uuden oppimisesta

-on kiinnostunut urasta Bonskylla myös harjoittelun jälkeen

Harjoittelu kestää yleensä 4 kk ja on palkallinen. Jos harjoittelupaikka Bonskylla kiinnostaa, lähetä alla oleva lomake meille ja liitä siihen saate/hakemus, jossa kerrot miksi haluaisit päästä Bonskylle töihin, millainen olisi unelmatyösi tulevaisuudessa ja miten voisit omalla osaamisellasi auttaa Bonskya. Liitä myös CV:si sekä mahdolliset työnäytteesi mukaan. Voit myös soittaa tai lähettää sähköpostia, jos kaipaat lisätietoa.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä!

  • Pudota tiedostot tähän tai

Karita Lehto

Head of People and Culture

karita.lehto@bonsky.com

+358 44 548 7507

Uratarinat

Työskentely monipuolisessa IT-talossa kiinnosti!

Uratarina: Jussi Rajala – System Architect

Työskentely monipuolisessa IT-talossa kiinnosti!

';
Mahtavan porukan kanssa on kiva tehdä töitä!

Uratarina: Otto Virtanen – Lead Web Developer

Mahtavan porukan kanssa on kiva tehdä töitä!

';
Back to top