Blogi

Syksy Bonskyn FunSquadin silmin

19.9.2018

Bonskyssa on aina toiminut aktiivinen Bonskyn työntekijöistä koostuva porukka, joilla on vapaat kädet ja budjetti saada meidät bonskylaiset viihtymään ja viettämään aikaa yhdessä.

Tällä hetkellä FunSquadin jäsenistöön kuuluvat President of Entertainment Joonas sekä Marika ja Iida. Pikkujoulut on aina sen verran isompi rutistus Funsquadille, että niitä varten rekrytään henkilöstöstä varmasti vielä lisäkäsiä auttamaan järjestelyissä..

FunSquad kokoontuu säännöllisesti suunnittelemaan viihdykkeitä bonskylaisille sekä kysyy aktiivisesti palautetta ja toiveita tapahtumista. Tärkeintä on, että FunSquadin tapahtumakalenterista löytyy jokaiselle jotakin.

Syksyn 2018 suunnitelmat on lyöty lukkoon ja loppuvuoden osalta bonskylaisten päänmenoksi on suunniteltu seuraavaa:

Syyskuu

2019 etätyökaupungin äänestys

NBF-valvojaiset.

Lokakuu

Syysretki kansallispuistoon, kaikki perheenjäsenet, myös karvaiset tervetulleita. Ohjelmassa mm. patikointia ja letun paistoa

Bonskyn kehittämispäivä. Kehitetään yhdessä tekemistä ja toimintatapoja sekä vietetään aikaa yhdessä ja tutustutaan toisiimme.

Marraskuu

Perinteiset Halloween-naamiaiset. Edellisvuosien asuihin ovat kuuluneet mm. Jokeri, viinirypäle, miesballeriina, Copycat, Hermione ja Luigi.

Joulukuu

Pikkujoulut. Ajankohta on jo valittu äänestämällä, jotta mahdollisimman moni pääsisi osallistumaan. Viime vuonna osallistumisprosentti oli huikea 93,3% ja palaute pikkujouluista 5/5. Tänä vuonna on varmasti jotain yhtä huikeaa tiedossa!

Eikä tässä vielä kaikki…

Tämän lisäksi FunSquad järjestää meille viikoittain ohjattua taukoliikuntaa ja hedelmiä toimistolle. Hyvinvoinnista ja viihtymisestä huolehditaan myös liikuntasetelein, harrastuskokeiluin (mm. jääkiekkoa, ratsastusta, joogaa, motocrossia) ja afterworkein. Säännöllisen epäsäännöllisesti kokoontuu myös Palera, eli PaskaLeffaRaati, jossa tutustutaan toinen toistaan huikeampiin elokuviin pizzan ja herkkujen äärellä.

Kerran vuodessa vietämme jo perinteeksi muodostunutta Bonsky Gaalaa, jossa FunSquad muistaa jokaista leikkimielisellä diplomilla. Edellisvuosien kunniamainintoja ovat olleet mm. vaatimattomasti Vuoden isi, bingokuningatar, rääväsuu, keittiöhengetär ja räppimuija.

FunSquad – Kyllä nyt viihtyy

Back to top