Blogi

Harjoittelijan blogi

15.5.2019

Työharjoittelussa laitettiin oma osaaminen testiin ja mukaan tarttui korvaamatonta oppia matkalla kohti työelämän pelikenttiä

Miksi Bonsky?

Liiketalouden ja myynnin opintojen edetessä heräsin ajattelemaan sitä, kuinka tulevaisuuden kannalta merkittävästä työharjoittelusta voisi saada parhaan mahdollisen hyödyn irti. Ratkaisumyynnin ja asiakkuuksien hallinnan omaksuminen vaatisi aidon mahdollisuuden toimia vastuullisissa tehtävissä asiakasrajapinnassa. Positiivista olisi lisäksi työskentely todellista arvoa luovien tuotteiden ja ratkaisuiden parissa. Tähän tarjoutui upea mahdollisuus Bonskylla, jossa tarina, ympäristö, ihmiset sekä tavat ratkaista teollisuusyritysten liiketoiminnallisia haasteita todella vakuuttivat.

Harjoittelijan näkökulmasta ajateltuna on ensiarvoisen tärkeää, että omalla työpanoksella on merkitystä ja työn tuloksia pääsee aidosti seuraamaan. Bonskylla ei ole ollut merkitystä sillä, onko status harjoittelija vai vakituinen työntekijä, asioihin on päässyt alusta asti vaikuttamaan ja työyhteisön tuki on ollut mahtavaa. Työskentely motivoituneessa, avoimessa ja mukavassa työyhteisössä on ruokkinut intoa oppia, sekä halua onnistua.

Ratkaisumyynnin aitiopaikka

Monipuoliset työtehtävät myynnin ja asiakkuuksien parissa yhdistettynä sisäisiin kehitysprojekteihin, sekä mahdollisuuksiin oppia osana moniosaavaa tiimiä. Tämä resepti on varmistanut sen, että asiakaskeskeistä ratkaisumyyntiä on päässyt omaksumaan todelliselta aitiopaikalta. Harjoittelun aluksi yhteistyössä laadittu kehittymissuunnitelma tarjosi vahvat raamit oman osaamisen kehittämiselle. Matka teknologia- ja asiakasperehdytyksestä kohti vastuuntuntoista oma-aloitteista työskentelykyvykkyyttä on saanut oppimaan paitsi työhön liittyvistä nikseistä, niin myös omista vahvuuksista sekä kehityskohteista.

Asenne ratkaisee

Koko harjoitteluaikaa on kuvastanut organisaation tuki ja luotto tekemiselle. Mukana olo lukuisissa hienoissa projekteissa ja henkilökohtaiset, sekä tiimin onnistumiset ovat ruokkineet itseluottamusta ja kasvattaneet niin harjoittelijana, työntekijänä kuin ihmisenäkin.

Harjoittelu on näyttänyt, että kaikki on mahdollista, kun löytyy oikeanlaista asennetta ja halua oppia. Kaikki lähtee itsestä. Onnistumiset eivät ole sattumaa. Ne ovat usein seurausta asenteesta sekä palavasta halusta kehittyä.

Omalla kohdallani kehittyminen osana Bonskyn tiimiä jatkuu myös harjoitteluni jälkeen! Tätä matkaa on hieno jatkaa.

 

Tällä hetkellä katse vahvasti tulevaisuudessa!

Miika Hirvonen

Bonsky Digital

Miika Hirvonen Bonsky Digital Oy

 

 

 

 

Jos harjoittelu Bonskylla kiinnostaa, ota yhteyttä!

Karita Lehto

Head of People and Culture / Partner

karita.lehto@bonsky.com

+358 44 548 7507

Bonsky työpaikkana

Etätyömatka, yrityskulttuurin Bootcamp

Artikkeli

Etätyömatka, yrityskulttuurin Bootcamp

Bonskylaiset lähtevät etätöihin Lissaboniin

Artikkeli | 17.9.2019

Bonskylaiset lähtevät etätöihin Lissaboniin

Bonskyn henkilöstömissio -Töissä kaikki hyvin

Artikkeli

Bonskyn henkilöstömissio -Töissä kaikki hyvin

Bonskyn arvot

Artikkeli

Bonskyn arvot

Harjoittelijan blogi

Artikkeli

Harjoittelijan blogi

Miksi Bonsky on erityisen hyvä työpaikka?

Artikkeli

Miksi Bonsky on erityisen hyvä työpaikka?

Back to top