Blogi

Digitaalisen liiketoiminnan kehittäminen asiakkaat osallistavalla menetelmällä

21.5.2018

Digitaalinen murros on luonut toimialasta riippumatta uudenlaisen, globaalin kilpailutilanteen, jossa asiakkaan kokemus ratkaisee.

Asiakkaat tekevät ostopäätöksensä valtaosin digitaalisissa kanavissa, ja ovat myös tottuneet asioimaan ajasta ja paikasta riippumatta digitaalisia kanavia hyödyntäen.Paikallisuus ei ole asiakkaille enää relevanttia. Käytännössä kilpailijoiden tuotteet eivät todellisuudessa poikkea juurikaan toisistaan. Näin ollen tuotteiden ominaisuuksia parantamalla on entistä vaikeampaa saavuttaa pysyvää kilpailuetua. Asiakkaat osallistava kehitysmalli on vastaus siihen, kuinka digitaalisuus käännetään uhkasta mahdollisuudeksi.

Osallistamalla asiakas ja yrityksen eri toiminnot digitaalisen liiketoiminnan kehittämiseen, on mahdollista sovittaa yhteen liiketoiminnalliset tavoitteet ja asiakkaan tarpeet asiakaspolun eri vaiheissa. Parhaimmillaan digitaaliset palvelut ja sisällöt toimivat liimana asiakkaan ja yrityksen prosessien välillä, muodostaen yhtenäisen ja merkityksellisen asiakaskokemuksen koko asiakaspolun ajalta.

Asiakkaan todellisen tarpeen tunnistaminen ja digitaalisten palveluiden asiakaslähtöinen kehittäminen mahdollistavat onnistuneen asiakaskokemuksen rakentamisen ja pysyvän kilpailuedun saavuttamisen.

 

Tutustu aiheeseen tarkemmin ja lataa tietopaketti

> Lataa tietopaketti

Kiinnostuitko? Ota Yhteyttä!

Tatu Könönen

Director, Customer Success / Partner

tatu.kononen@bonsky.com

+358 40 520 8477

Back to top