Blogi

Bonskylla tehdään töitä mahtavissa puitteissa, joustavasti ja jatkuvasti uudistuen

27.3.2018

Työpaikkana

Tarjoamme työntekijöillemme persoonalliset toimitilat, jotka sijaitsevat kohta 100-vuotiaassa, entisessä Kivääritehtaassa, joka on remontoitu vastaamaan nykypäivän tietotyön tarpeita. Jokaisen työpisteeltä löytyvät ergonomiset sähköpöydät sekä uusimmat työvälineet. Työtä voi tehdä omalla työpisteellä, hiljaisessa huoneessa, tiimityötilassa tai rennommin sohvalla, aivan kuten kullekin parhaiten sopii.

Bonskylaisten työpäivät on pitkälle työntekijöiden itse räätälöimiä; meillä on käytössä joustava työaika sekä etätyön tekemiseen kannustetaan. Olemme huomanneet, että työntekijämme yltävät parhaisiin tuloksiin sekä viihtyvät meillä paremmin, kun työntekemisen kulttuuri on mahdollisimman joustavaa.

 

Olemme vieneet etätyönteon teon seuraavalle tasolle. Käymme kerran vuodessa yhteisellä etätyömatkalla jossakin Euroopan kohteessa. Viimeisimpiä kohteitamme ovat olleet Barcelona ja Dublin ja seuraavaksi suuntaamme kohti Kroatian lämpöä. Etätyömatkalla työskentelemme normaalisti sekä vietämme vapaa-aikaa yhdessä.

Kaiken tämän lisäksi työssä viihtymisestä meillä vastaa Bonsky Fun Squad.  Fun Squad on henkilöstöstä koostuva porukka, joka järjestää kuukausittain ja viikoittain yhteistä tekemistä henkilöstöllemme.  Fun Squad vastaa mm. ohjatusta taukoliikunnasta, harrastuskokeiluista, after workeistä sekä isoista tapahtumista (mm. BonskyGaala, pikkujoulut ja talvipäivät)

 

Back to top