Blogi

Bonsky siirtää verkkopalvelujensa ylläpitoa Planeetalle

4.1.2019

Bonsky Digital Oy ja Planeetta Internet Oy ovat tehneet liiketoimintakaupan, jonka seurauksena osa Bonskyn verkkosivustojen tuki- ja ylläpitosopimuksista siirtyy Planeetta Internetille.

– Liiketoimintasiirrolla ei ole välittömiä vaikutuksia palveluun, ja hoidamme vaihdoksen ilman katkoksia. Asiakkaiden ei tarvitse tehdä omia toimenpiteitään, kertoo Planeetta Internet Oy:n toimitusjohtaja Lauri Kasti. Planeetta tiedottaa asiakkaita uusista yhteystiedoista koskien tukipalvelua.

– Tämä liiketoimintakauppa on luonnollinen askel Bonskyn strategiassa. Painopisteemme on yhä enemmän teollisuuden toimijoiden digitaalisen liiketoiminnan kehittämisessä, sekä vaativien digitaalisten järjestelmäratkaisujen kuten tilausjärjestelmien, palveluportaalien ja PIM-järjestelmien toimittamisessa, kertoo Bonsky Digital Oy:n toimitusjohtaja Jan Landén.

Liiketoimintakauppa on tehty 31.12.2018. Planeetalle siirtyviä asiakkaita on informoitu suoraan. Kauppahintaa ei julkisteta. Kaupalla ei ole henkilövaikutuksia. Bonsky ja Planeetta Internet ovat tehneet yhteistyötä jo vuosia. Vuonna 2016 Planeetta osti Bonskyn (silloisen Mediataivaan) Kotisivupojat-liiketoiminnan.

 

Lisätietoja:

Jan Landén, toimitusjohtaja, Bonsky Digital Oy, P. 050 447 5227, jan.landen@bonsky.com

Lauri Kasti, toimitusjohtaja, Planeetta Internet Oy, P. 010 5251 458, lauri.kasti@planeetta.net

Back to top