Blogi

Bonsky perustaa etätoimiston Splitiin (kuudeksi päiväksi)

30.4.2018

Blogi, Ajankohtaista

Bonskylaiset käyvät joka vuosi yhteisellä etätyömatkalla ja ensi perjantaina lennämme Kroatian lämpöön Splitin kaupunkiin.

Etätyömatkojen pohjimmainen tarkoitus on työyhteisön tiivistyminen sekä perinteisen työnteon kulttuurin haastaminen, työtä voi nykyään tehdä mistä ja milloin vain! Vaihteleva ympäristö voi parhaimmillaan johtaa parempiin lopputuotoksiin ja työkaverit tuntemalla myös tiimityö sujuu mallikkaammin.

Mitä etätyömatkalla tehdään

Etätyömatkalla asiakastyötä tehdään ihan normaalisti, ainut vaatimus paikalle on toimiva verkkoyhteys. Jokainen saa valita työnteon paikkansa itse, työskennellä voi joko meille varatusta työskentelytilassa, omassa hotellihuoneessa tai paikallisessa kahvilassa.

Normaalityön lisäksi käymme paikallisessa yrityksessä tutustumassa heidän toimintaansa. Tänä vuonna vierailuyritykseksi on valikoitunut Profico, joka on valittu Deloitten 50 nopeiten kasvavan teknologiayrityksen joukkoon Euroopassa ja on onnistunut menestyksekkäästi laajentamaan toimintaansa myös kansainvälisesti.

Vapaa-aikana tutustumme kaupunkiin, käymme yhdessä syömässä sekä teemme päiväretken läheisen Bracin saaren viinitiloille ja rantakaupunkeihin.

 

Parasta etätyömatkalla on viettää vapaa-aikaa työkavereiden kanssa sekä inspiroitua ja kokeille erilaisia työntekopaikkoja.

Työnteon kulttuuri Bonskylla

Bonskylla kannustetaan etätyöntekoon myös yhteisten matkojen lisäksi ja käytössä on myös joustava työaika. Olemme huomanneet, että tarjoamalla mahdollisuuden luoda omalle työlleen parhaiten toimivat puitteet, saavutetaan korkea työtyytyväisyys sekä parempaa laatua asiakkaillemme. Kehitämme myös toimitilojamme jatkuvasti muuttuvan työnteon tarpeita vastaavaksi, jotta ne tukisivat työntekoa mahdollisimman hyvin.

Pidämme myös jatkuvasti aistimme auki uusia tuulia varten ja aina etätyömatkalta jotain uutta tarttuu matkaan!

Lisätietoa työnteosta Bonskylla:

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Karita Lehto

Head of People and Culture / Partner

karita.lehto@bonsky.com

+358 44 548 7507

Back to top