Blogi

Bonsky laajentaa toimintaansa Kuopioon!

30.8.2018

Kasvun myötä Bonsky aikoo palkata ensi vuoden aikana jopa 20 uutta työntekijää. Rekrytoinnit keskittyvät erityisesti palvelumuotoilijoiden sekä Full Stack Developereiden palkkaamiseen.

Osaava työvoima on edellytys menestykselle. Bonsky on tähän saakka rekrytoinut työntekijänsä pääosin Jyväskylästä, ja kartoittaa nyt myös muiden kaupunkien osaajatilannetta.

Bonsky aikoo jatkossa hakea kasvua ensisijaisesti Kuopiosta. Perusteina Kuopioon laajentumiselle ovat korkeatasoinen alan koulutus Itä-Suomen yliopiston sekä Savonia ammattikorkeakoulun tarjoamana. Lisäksi Kuopiossa on toimivat työntekijämarkkinat sekä hyvät yhteydet Jyväskylään.

Yhtiö on valmis palkkaamaan jopa 20 uutta työntekijää ensi vuoden aikana. Uudet pitkäaikaiset asiakkuudet luovat vahvan pohjan tulevien vuosien kasvulle.

 

Bonsky työnantajana:

Jokainen työntekijä on meillä oman osaamisalueensa huippuluokkaa, yhdistämällä voimamme saamme aikaan vaikuttavampia kokonaisuuksia. Meiltä löytyy huippuosaamista teknologian, sisällön, designin sekä datan ja mittaamisen osa-alueilta.

Avoimet työpaikat

Front End Developer

Front End Developer

Full Stack Developer Jyväskylä/Kuopio

Full Stack Developer Jyväskylä/Kuopio

System Architect Jyväskylä/Kuopio

System Architect Jyväskylä/Kuopio

Palvelumuotoilija

Palvelumuotoilija

UX & UI Designer

UX & UI Designer

Avoin hakemus

Avoin hakemus

Back to top