INSIGHT

Digitaalinen myynti 2.0 – Itsepalvelukanavasta kohti yrityksen DNA:ta

17.3.2021

Digital Sales, Webinar

Katso webinaaritallenne:

Vuosi sitten viimeinenkin asiakkaasi siirtyi online-aikakauteen, todennäköisesti pysyvästi. Miten sinun yrityksesi onnistuu uudessa pelitilanteessa, jossa kaikki, niin B2B kuin B2C kohtaamiset ovat digitaalisia? Onko yrityksesi digitaalinen kyvykkyys; digiarkkitehtuuri, prosessit, data ja osaaminen viety tasolle, jossa myös tulosta syntyy?

Webinaarin teemat

  • Miten asiakkaiden ostokäyttäytyminen on muuttunut, ja miksi siihen on tärkeää vastata juuri nyt?
  • Mistä aineksista rakentuu vaikuttava, uuden ajan digitaalisen myynnin kyvykkyys?
  • Mitä muutos edellyttää organisaatioltasi?

Webinaari on tarkoitettu juuri sinulle, jos:

  • Johdat yrityksesi myyntiä, tai kehität yrityksesi digitaalista myynti- ja asiakaspalvelukyvykkyyttä
  • Haluat hyödyntää digitaalisuutta liiketoimintasi muutoksessa

Webinaarissa äänessä

Ville Tolvanen on digitalistina tunnetuksi tullut suomalainen yritysvaikuttaja. Tolvanen on Digitalist Networkin ja Virtual Activist yhtiöiden perustaja ja menestynyt kasvuyrittäjä, joka pyörittää yrityksiään tällä hetkellä Italiasta käsin. Tolvanen on Bonsky Digitalin hallituksen puheenjohtaja.

Jan Landén on kokenut digitaalisen liiketoiminnan ja tiedolla johtamisen ammattilainen. Jan on toiminut 20 vuoden aikana eri rooleissa, niin järjestelmäarkkitehtina, konsulttina kuin liiketoimintajohtajana toimittaen vaativia digitaalisia palveluratkaisuja eri toimialoilla. Laaja-alaisen kokemuksensa myötä Janilla on näkemystä vaikuttavasta digitaalisen myynnin kehittämisestä. Landén on Bonsky Digitalin toimitusjohtaja ja osakas.

Katso tulevat webinaarit:

> Tulevat webinaarit ja tapahtumat

Back to top