INSIGHT

Bonskysta Akeneon ensimmäinen partneri Suomessa

15.5.2020

Blogi

Bonsky on solminut kumppanuussopimuksen avoimen lähdekoodin tuotetiedonhallintaa tarjoavan Akeneon kanssa. Akeneo on maailman johtavia tuotetiedonhallinnan järjestelmäratkaisun tarjoaja ja sillä on yli 46 000 asiakasta ympäri maailman.

Ainoana kumppanina Suomessa Bonskysta tulee tarjoamaan asiakkailleen Akeneon ratkaisua edistämään loppuasiakkaiden palvelemista kattavilla tuotetiedoilla kaikissa palvelukanavissa.

Tuotetiedoilla on nykyisin keskeinen merkitys asiakaskokemukselle sekä myynnin ja markkinoinnin tuloksellisuudelle. PIM-ratkaisuilla varmistetaan, että laajoja tuotetietomääriä sekä niiden kieliversioita voidaan hallita ja jakaa tehokkaasti eri kanaviin, kuten verkkokauppaan, verkkopalveluihin, toiminnanohjausjärjestelmiin sekä printtijulkaisuihin. Keskitetyllä tuotetiedon hallinnalla voidaan lisäksi huolehtia siitä, että tuotteisiin liittyvä monipuolinen sisältö tekstien, tarinoiden, kuvien, videoiden, infograafien ja luokitteluiden muodossa voidaan hallita yhteistyöllä tehokkaasti ja resursseja säästäen. Tuotetiedonhallinnan ja laadunvalvonnan automatisoinnilla vältetään virheet ja päästään pois työläistä ja manuaalisista prosesseista.

Bonskylle sopimus on merkittävä, sillä se tarjoaa vahvan tuen tuotetietoon perustuvien ratkaisujen kehittämisessä.
– Tarjoamme asiakkaillemme digitaalisia ratkaisuja, joissa lähes poikkeuksetta tuotetiedon rikastaminen ja monipuolinen hallinta ovat keskeisessä roolissa. Akeneo on markkinoiden monipuolisin avoimen lähdekoodin ratkaisu vaativien PIM-ratkaisuiden toteuttamisessa. Yhteistyö tarjoaa meille vahvan selkänojan asiakasprojektien läpivientiin, kertoo toimitusjohtaja Sami Kettunen.

– Akeneon PIM-järjestelmän vahvuus on monipuolisten toiminnallisuuksien lisäksi sen soveltuvuus eri kokoisille asiakkaille, muokattavuus asiakaskohtaisesti sekä integroitavuus erilaisiin järjestelmäarkkitehtuureihin. Tämän vuoksi päädyimme valitsemaan Akeneon keskeisemmäksi PIM-ratkaisuiden alustaksi, kertoo Bonskyn System Architect Jussi Korhonen.

Kilpailuetua asiakasymmärryksestä

Bonsky rakentaa asiakkailleen digitaalisia palveluratkaisuja, joissa kehitystyö pyritään tekemään loppuasiakkaiden kanssa. Asiakkaat osallistavilla, asiakasymmärrystä lisäävillä menetelmillä saadaan aikaan vaikuttavia tuloksia, kun palvelut ja sisällöt vastaavat loppuasiakkaan tarpeita.
– Näiden ratkaisujen kehittämisessä on teknisen ratkaisun lisäksi varmistettava, että asiakkaita palvelevat sisällöt, tuotetieto mukaan lukien, ovat riittävän rikkaita ja asiakasta oikeasti palvelevia, kertoo Bonskyn toimitusjohtaja Sami Kettunen.

Lisätietoja:

Ota rohkeasti yhteyttä!

Tatu Könönen

Director, Customer Success / Senior Partner

tatu.kononen@bonsky.com

+358 40 520 8477

Back to top