INSIGHT

Bonskyn hallituksen puheenjohtajaksi Ville Tolvanen

20.10.2020

Ajankohtaista

Bonskyn hallituksen puheenjohtajaksi Ville Tolvanen –”Teollisuus tarvitsee nyt Bonskyn kaltaista digitaalista kasvupartneria”

Digitalist Networkin aikoinaan perustanut ja sittemmin Digitalist Group Oyj pörssiyhtiön toimitusjohtajanakin toiminut hallitusammattilainen Ville Tolvanen aloittaa Bonsky Digital Oy:n hallituksen puheenjohtajana marraskuussa 2020. Tolvanen asuu nykyisin pääosin Italiassa, mutta etäyhteydet ja etätyötilat luovat puitteet modernille hallitustyöskentelylle, fyysistä kohtaamista täydentäen. – Haluan olla mukana, koska Bonskylla on ainutlaatuista osaamista, kiinnostavat asiakkaat ja vahva, resilientti yrityskulttuuri. Teollisuus tarvitsee nyt Bonskyn kaltaista kasvupartneria, kertoo Tolvanen.

Ville Tolvanen tunnetaan erityisesti digitalistina, yhteisöjen liiketoiminnallistajana ja kokeneena yrittäjänä, mutta tänään Ville puhuu fiksusta omistajuudesta, liiketoiminnan virtualisoinnista ja modernista hallitustyöskentelystä.

– Villen mukaantulo osaksi tarinaamme on luonteva jatke yrityksen määrätietoiselle kehittämiselle ja kasvulle. Lokakuun aikana yrityksen toimiva johto on vahvistanut edelleen osuuttaan myös yrityksen omistajina. Yrittäjävetoinen omistusrakenne näkyy lopulta myös asiakkaalle entistä sitoutuneempana palveluna. Villen kokemus asiantuntijaorganisaatioiden johdon sparraamisesta, sekä hänen laajat henkilökohtaiset verkostonsa auttavat meitä eteenpäin, ja vievät hallitustyömme entistä strategisemmalle tasolle. Villen avoin ja lähestyttävä persoona sopii myös mainiosti Bonskyn kulttuuriin,kertoo Bonskyn toimitusjohtaja Jan Landén.

Bonsky Digital on keskittynyt teollisuuden, tukku- ja vähittäiskaupan digitaalisen liiketoiminnan kehittämiseen. Kehitystyössä keskeisessä roolissa ovat ketterät menetelmät, moderni digiarkkitehtuuri sekä sidosryhmien ja loppuasiakkaiden osallistaminen. Bonskyn asiakkaita ovat mm. Tamro, iLOQ, Evli Alexander Incentives, Stora Enso, Kiilto ja Dahl.

Bonskyn yrittäjäomistajina toimivat 9.10.2020 toteutuneen omistusjärjestelyn jälkeen Tatu Könönen, Jan Landén ja Janne Pirkola sekä pienosakkaina asiantuntijat Minna Haapsaari, Jussi Korhonen, Heikki Koskela, Karita Lehto ja Jussi Rajala. Yrityksen taustalla olevana sijoittajana toimii Hannele Haltia.

Lisätietoja:

Jan Landén, toimitusjohtaja, Bonsky Digital Oy
jan.landen@bonsky.com

Ville Tolvanen, hallituksen puheenjohtaja, Bonsky Digital,
ville.tolvanen@romeadvisors.com

Back to top