INSIGHT

Bonskyn arvot näkyvät jokapäiväisessä tekemisessä

15.5.2020

Työpaikkana

Bonskyn arvot on luotu yhdessä koko henkilöstön voimin. Bonskyn arvot ovat vaikuttavuus, aitous ja kokeilevuus.

Kaikki mitä teemme vaikuttaa ympäristöömme. Teemme työtä, jolla on vaikutus asiakkaan määrittelemään tilanteeseen, tarkoitukseen ja liikevaihtoon. Teemme työmme niin hyvin ja huolellisesti kuin voimme, jotta asiakas saavuttaa tavoitteensa. Vaikuttavuus antaa työllemme merkityksen ja kertoo, että emme ole työpaikalla vain läsnä, vaan teemme tärkeää työtä asiakkaillemme. Arvomme tarkoittaa mahdollisuutta vaikuttaa asiakkaille tarjottaviin ideoihin, ratkaisuihin, mutta myös mahdollisuutta vaikuttaa omaan työhön ja urakehitykseen.

Bonsky Meetup 17.6.2019

Meillä työskentelee aitoja ihmisiä, joilta löytyy syvää osaamista ja jotka pistävät itsensä likoon asiakasprojektin onnistumisen vuoksi. Bonsky ja se ihmiset ovat hypestä riisuttuja ja lunastavat lupauksensa. Bonskylla arvostetaan työkavereita ja heidän ammattitaitoaan ja kohdellaan toisia kunnioittavasti. Puhumme asiakkaiden ymmärtämää kieltä sekä olemme lähellä asiakasta ja aina valmiita auttamaan.

Bonskylla rohkaistaan vastuullisiin kokeiluihin ja kehittämiseen omassa työssään. Toimintatapoja kehitetään jatkuvasti, ketterästi ja nopeilla sykleillä. Jokainen työntekijä saa ehdottaa uudistuksia ja niitä kokeillaan rohkeasti, jotta löydettäisiin optimaalisin tapa toimia niin asiakastöissä kuin sisäisissäkin toimintatavoissakin.

 

Back to top