INSIGHT

Mahtavat puitteet ja rento meininki

15.5.2020

Työpaikkana

Tarjoamme työntekijöillemme persoonalliset toimitilat, jotka sijaitsevat kohta 100-vuotiaassa, entisessä Kivääritehtaassa, joka on remontoitu vastaamaan nykypäivän tietotyön tarpeita. Jokaisen työpisteeltä löytyvät ergonomiset sähköpöydät sekä uusimmat työvälineet. Työtä voi tehdä omalla työpisteellä, hiljaisessa huoneessa, tiimityötilassa tai vaikka riippumatossa loikoille, aivan kuten kullekin parhaiten sopii. Toimitiloistamme löytyy myös palautumishuone hierovine tuoleineen ja puolapuineen.

Bonskylaisten työpäivät on pitkälle työntekijöiden itse räätälöimiä; meillä on käytössä joustava työaika sekä etätyön tekemiseen kannustetaan. Olemme huomanneet, että työntekijämme yltävät parhaisiin tuloksiin sekä viihtyvät meillä paremmin, kun työntekemisen kulttuuri on mahdollisimman joustavaa. Myös työaikaa voidaan lyhentää elämäntilanteen niin vaatiessa.

 

Bonsky Digital kitchen

Viihtymisestä ja yhteisestä tekemisestä meillä vastaa Bonsky Fun Squad.  Fun Squad on henkilöstöstä koostuva porukka, joka järjestää kuukausittain ja viikoittain yhteistä tekemistä henkilöstöllemme.  Fun Squad vastaa mm. ohjatusta taukoliikunnasta, harrastuskokeiluista, after workeistä sekä isoista tapahtumista (mm. BonskyGaala, pikkujoulut ja talvipäivät).

Bonsky office

Back to top